Person og familie info

Skjema for Person- og familieinformasjon brukes til √• registrere/oppdatere personinformasjon som adresse, telefonnummer, statsborgerskap, bankkonto, ekstra skattetrekk, n√¶rmeste p√•r√łrende og barn. ____________________________________________________________________________________________________________________
I menyen til venstre finner du Skjema/Oppgaver. Klikk p√• arkfane ‚ÄĚNytt skjema‚ÄĚ. Du √•pner skjemaet ved √• klikke p√• det.
N√•r du √•pner skjemaet, vises eksisterende informasjon p√• venstresiden, og du kan endre informasjonen p√• h√łyresiden.
For √• legge til Familieinformasjon klikker du p√• det gr√łnne krysset. Du f√•r da frem en dialogboks hvor du kan registre disse opplysningen.
N√•r skjema er ferdig utfylt, trykker du p√• send-knappen nederst i skjemaet, velg Til overf√łring og send skjemaet Til overf√łring. Dette medf√łrer at skjemaet g√•r direkte inn i Paga klienten.

Endring av navn:¬†Dersom dere har endret navn skal dere ikke oppdatere dette selv i PagaWeb, men sende melding om dette til personalkonsulen (fastl√łnnsattestant)¬†ved fakultetet sammen¬†med bekreftelse p√•¬†navnendringen fra Folkeregisteret. L√łnn og personal systemet¬†m√• ha det navnet som du¬† er registrert med i Folkeregisteret. Dersom det er avvik mellom navn registrert i Folkeregisteret, og det som er registrert i l√łnn og personalsystemet, kan dette blant annet medf√łre feil skattetrekk. B√•de fornavn og etternavn skal derfor kun endres dersom dette er registrert i Folkeregisteret. Mellomnavn kan imidlertid sl√łyfes dersom du ikke √łnsker √• bruke dette.

Statsborgerskap: Dersom statsborgerskap ikker registrert ved nytilsetting er defaultverdi norsk. Dere b√łr derfor¬†kontrollere at statsborgerskap¬†er korrekt dersom dere har utenlandsk statsborgerskap. Du endrer statsborgerskap ved √• velge statsborgerskap¬†i plukklisten i h√łyre kolonne.

Kontaktinformasjon privat

Her kan du registrere/oppdatere blant annet privat adresse og telefon mm.

Fasttelefon: Her kan du registrere privat mobiltelefonnummer i stedet for fasttelefon dersom du √łnsker det. Telefonnummer m√• regstreres bare som tall, dvs. det skal ikke st√• mellomrom eller bindestrek i telefonnummeret. Telefonnummer som st√•r i dette feltet blir ikke vist p√• UiB sine websider.

Mobiltelefon: Her registerer du mobilnummer.¬†Mobiltelefon som dekkes av UiB skal som hovedregel vises p√• UiB sine nettsider. Dersom du √łnsker √• registrere ditt private mobilnummer kan du gj√łre det. Du velger da selv om dette skal vises p√• UiB sine sider eller ikke. Dersom du haker av for privat mobil (JA) vil telefonnummeret ikke vises p√• UiB sine nettsider. Du m√• registrere ditt mobiltelefonnummer dersom du vil bruke Bluegarden Mobil.

Familieopplysninger

Her registrerer du blant annet n√¶rmeste p√•r√łrende og barn. Trykk p√• ¬†det gr√łnne krysset for √• legge til familieopplysnigner. Du f√•r da¬†frem en dialogboks hvor du kan registrere familieopplysninger.
N√¶rmeste p√•r√łrende: I forbindelse med beredskap er det viktig at UiB har korrekte opplysninger om n√¶rmeste p√•r√łrende. Alle ansatte skal derfor registrere og vedlikeholde opplysninger om n√¶rmeste p√•r√łrende. Du kan registrere flere personer som n√¶rmeste p√•r√łrende dersom du √łnsker det. For √• markere hvem som her hovedkontaktperson kan du skrive ICE bak etternavnet til denne personen (ICE = in case of emergency).
Barn: Her skal barn under 12 år registreres. Det er en forutsetning at dette er registrert for at du kan registrere fravær på grunn av sykt barn eller kreve utvidet rett til fravær grunnet omsorg for barn.

Ansattinformasjon

Fasttelefon: Her registreres fasttelefon for arbeid. Telefonnummer må regstreres bare som tall, dvs. det skal ikke stå mellomrom eller bindestrek i telefonnummeret
E-post: Du skal ikke korrigere e-post i dette skjemaet. For å få rettet e-post adresse må du kontakte IT-avdelingen ved postmaster@uib.no
Bankkonto: Her kan du selv endre bankontonummret ditt dersom du har f√•tt ny bankkonto. Kontroller at det er korrekt banknummer for dette skjemaet g√•r rett inn i Pagaklienten uten at noen kontrollerer opplysningen. Det er kun mulig √• registrere norske bankkontonummer. Dersom du har en utenlandsk bankkonto, m√• du sende melding/epost til fastl√łnnsattestanten.
Reiseregningskonto: Du skal ikke registrere noe her. Det er ikke er mulig å få innbetalt reise refusjoner på egen reiseregningskonto, selv om du oppgir et eget kontonummer for dette.
Ekstra skattetrekk: Dersom du √łnsker ekstra skattetrekk hver m√•ned kan du registrere dette her. Dette skattetrekket vil kun v√¶re gjeldende for det innev√¶rende skatte√•ret. Dersom du √łnsker √• fjerne tidligere registrert skattetrekk, sender du et nytt skjema hvor du haker av for slett p√• denne posten.