Masseregistrering VTT

N√•r du s√łker opp personer i s√łkebildet for masseregistrering av variable tillegg og trekk, m√• du velge organisasjon √łverst i menyen. Du kan kun s√łke frem personer p√• en organisasjon i dette bildet, men det er mulig √• legge til ansatte fra en annen organisasjon ved √• skrive inn ansatt nummeret i selve masseregistreringsbildet.

For √• s√łke frem personer som er timel√łnnet eller honorarl√łnnet velger du organisasjon ‚ÄĚL√łnnskontoret, timel√łnnet-honorar (0000217099). Deretter kan du s√łke frem personer for den valgte organisasjonen og hake av slik at alle de markerte personene blir med over i masseregistreringsbildet. Du kan ogs√• s√łke frem personer direkte i registreringsbildet, men da m√• du skrive inn ansatt nummeret til personen.

V√¶r spesielt oppmerksom p√• f√łlgene felt:

Organisasjonsenhet: Dette feltet st√•r helt √łverst i skjemaet. For at timel√łnnede, honorarl√łnnede skal godkjennes av leder ved din avdeling m√• du alltid rette Organisasjonsenheten til det instituttet/avdelingen som skal godkjenne det variable tillegget f√łr du trykker p√• send-knappen. Dersom for eksempel er leder p√• sosiologisk institutt som skal godkjenne de variable tilleggene klikker du i feltet for organisasjonsenhet og velger ‚ÄĚSosiologisk instiutt (0000151100) som organisasjonsenhet. Da vil du f√• frem innkurven til leder for sosiologisk institutt n√•r du sender skjemaet til godkjenning.

¬†Startdato : Startdato for nytilsetting av honorarl√łnnete b√łr alltid settes 3 m√•neder f√łr registreringsdato.

I Kommentarfeltet må dere spesifisere arbeidets art.

I dette skjemaet m√• du skrive inn L√łnnart (TT-kode). F√łlgene TT_koder kan benyttes i skjemaet masseregistrering av variable tillegg og trekk:

TT-kode TEKST PagaWeb
2020 L√łnn/honorar/godtgj.
2023 Sensorhonorar
2024 Bed√łmmelsehonorar
2026 Arb.godtgj.Tokt/feltreiser
2027 Undervisning
2028 L√łnn eksamensvakt, sted 218000
2042 Styrehonorar
2050 Godtg./honorar ikke feriep.
2051 M√łtegodtgj√łrelse
2052 Godtgj. inkl.feriepenger

Kontering: Det er variabell√łnnsattestant sitt ansvar √• f√łre p√• korrekt kontostreng. Dette gj√łres ved √• klikke i feltet ‚ÄĚOverstyr kontering‚ÄĚ. Deretter registreres kontoen i feltene nedenfor.