Ferieregnskap

Det er nå opprettet ferieregnskap for alle fakultet/avdelinger som har tatt i bruk PagaWeb i 2012. I den forbindelse er det viktig at alle ansatte registrerer inn ferien sin i PagaWeb slik at ferieregnskapet er korrekt ved årsskiftet.

Informasjon om hvordan ansatte skal bruke skjema for Ferie finnes under arkfane Ansatte, 05 Ferie. Mer informasjon om Ferieregnskap finnes under arkfane Ansatte 09 Ferieregnskap og arkfane Ansatte 10 Ferie ved permisjon_sykdom

Ledere har ansvar for √• p√•se at ansatte registrerer inn avviklet ferie i PagaWeb. For √• f√• oversikt over ferieregnskapet til ansatte p√• avdelingen, tar ledere ut en rapport i PagaWeb¬† som heter Ferieregnskap. Rapporten ferieregnskap gir en¬†oversikt over hvor mye ferie ansatte ved avdelingen enn√• ikke har tatt ut (ev. ikke registrert i PagaWeb). Leder p√• avdelingen m√• da p√•se at ansatte som enn√• ikke har registrert ferien sin i PagaWeb gj√łr dette senest innen 3. desember 2012. I denne perioden er det spesielt viktig at lederne kontrollerer og overf√łrer s√łknader om fra de ansatte s√• snart som mulig. Ferieregnskapet i PagaWeb vil ikke v√¶re oppdatert f√łr s√łknad om ferie er overf√łrt av leder.

For å ta ut rapporten velger leder Rapporter i menyen på venstre side, og deretter velges rapporten Ferieregnskap. Skriv inn organisasjonsnummer og trykk på knappen Start rapport. Rapport over ferieregnskap ved avdelingen blir da generert. Her får dere oversikt over hvor mange feriedager ansatte har registrert, og hvor mange feriedager som står til rest. (se bilde)

All ferie m√• v√¶re registrert i PagaWeb innen utl√łpet av desember 2012. Det er ogs√• viktig at alle s√łknader om overf√łring av feriedager fra 2012 til 2013 er sendt til leder i god tid i desember. Disse skjemaene m√• v√¶re behandlet av leder og overf√łrt i PagaWeB innen utgangen av ferie√•ret 2012.

<a href="http://pagaweb.w.uib.no/files/2012/11/Ferieregnskap-rap2.jpg" alt;img class="alignnone wp-image-1074" src="http://pagaweb.w.uib.no/files/2012/11/Ferieregnskap-rap2.jpg" alt="" width="927

Velg_nytt_skjema